2011. október 30., vasárnap

INGYEN Hoodia Gordini Plus - Jelenlegi ára: 5 Ft

Ingyen adom Hoodia Gordinii Plus KUPONomat, amit az amerikai forgalmazó honlapján lehet beváltani.  
A kuponnal 1 doboz, 30 napra elegendő Hoodia Gordinii Plust küldenek ingyenes termékmintaként.  
Szállítás: 5-7 napon belül.
A szállítási költség kb. 1000 Forint, fizetni bankkártyával vagy egyéb, elterjedt internetes fizetési felületeken keresztül lehet (pl. PayPal). Szállítási időnek 5-7 napot írnak, de számítani lehet rá, hogy 1-2 nappal több lesz. Lehet kérni gyorsabb szállítási módot is, az kb. 2000 Ft.
Aki a kuponnal kéri a termékmintát, utána kedvezményesen tud rendelni is, kb. 5000 Ft/doboz áron (szállítással együtt).  
Bolti ára kb. 10. 000 Ft! Lásd a 2. képen, az egyik magyar internetes oldalon ennyiért lehet megrendelni (nem akarok neki negatív reklámot csinálni).
Üsd le 5 Forintért, e-mailben küldöm a KUPON kódot, más tennivalód nincs, mit a szállítási címet megadni a forgalmazó honlapján.  
"A Hoodia egy igen erős étvágycsökkentő, és nagyon hatásos testsúlycsökkentő termék. Ezért aztán mára már sok testsúlycsökkentő kiegészítő összetevője lett.
A Hoodiában található P57 molekula felelős annak étvágycsökkentő, valamint energiaszintet növelő hatásáért, így segítve elő a testsúly csökkentését.
Mikor van rá szükség és mik a hiánytünetei?
Azok, aki szeretnék csökkenteni étvágyukat, fokozni energiaszintjüket, és egyúttal csökkenteni testsúlyukat, jócskán profitálhatnak a Hoodia kiegészítők fogyasztásából.
Amennyiben egy tervszerű, precíz diéta részeként alkalmazzuk, a Hoodia segítségünkre lehet abban, hogy testkompozíciónkat radikálisan megváltoztassuk, és az egyén egészségi állapotára is rendkívül jó hatással van.
Minden diéta legnehezebb része az éhség szülte kísértések leküzdése. Nézzünk szembe a tényekkel: mindegyikünknek van olyan kedvenc étele, amiről ugyanakkor tudja, hogy nem tesz jót. Tudjuk, hogy vannak ételek, amik hizlalnak, de mikor jön a kísértés, mit lehet tenni? Bizony, sokan feladják ezen a ponton.
A Hoodia megálljt tud parancsolni az ilyen kísértéseknek. Így erős maradhatsz, és nem térsz le a sikerhez vezető útról"
Az nincs bekorlátozva, hogy hányszor lehet összesen felhasználni a kupont, viszont 1 ember szerintem csak egyszer próbálkozhat (úgy értem azonos lakcímmel és kártyaadatokkal csak egyszer lehet rendelni termékmintát).  
Úgyhogy kérem, hogy mindenki csak 1 darabot üssön le!
Azért állítottam 5 Forintra, mert ennyi a minimum fixáras értékesítésnél.



Jelenlegi ára: 5 Ft

Az aukció vége: 2011-10-30 18:33
. INGYEN Hoodia Gordini Plus - Jelenlegi ára: 5 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése